• Voetbal

Ben jij een fanatieke voetballer en wil je ook op topniveau trainen? Dan zijn onze programma’s Voetbal Academie en Skills4Soccer echt iets voor jou! Het hele jaar door kun je bij ons terecht voor extra trainingen. Jongens en meiden in de leeftijd van 7-17 jaar die een betere voetballer willen worden, krijgen van ons TOPtrainingen op het gebied van:

  • individuele techniek en passeeracties
  • balbehandeling zoals passen, trappen en balaanname
  • spelinzicht
  • duelkracht en algemene kracht
  • startsnelheid, wendbaarheid en coördinatie

Alle trainingen worden verzorgd door professionals die op het hoog niveau actief zijn (geweest) als speler en/of als trainer. Elke deelnemer ontvangt van ons op het einde van een cyclus een rapportje met daarin een individueel advies over je sterke punten en ontwikkelpunten. We beoordelen op voetbalspecifieke eigenschappen, maar ook op fysiek gebied. Daarom bieden wij iedere deelnemer de mogelijkheid om een Preventief Medisch Onderzoek te ondergaan bij een van onze fysio’s.

Wil je meer informatie over onze trainingen? Neem dan contact op met Gino de Klerk via gino@aleco.nl.

Skills4Soccer

Skills4Soccer is bedoeld voor voetballers (7-17 jaar) die hun looptechniek, coördinatie, algehele kracht, duelkracht en fysieke voorwaarden willen verbeteren. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan voetbaltechnische onderdelen. In 10 trainingen word je een completere voetballer!

Op woensdag 30 mei start er weer een nieuwe Skills4Soccer. We trainen 2 keer in de week! Op woensdag van 18:00-19:15u én op zondag van 10:30u tot 11:45u. De laatste training vindt dan plaats op zondag 1 juli.

Deelname kost € 125,- en dit is inclusief een tenue van Talentencentrum Zuidwest Nederland (ter waarde van € 40,-). Heb je reeds een tenue in bezit, dan kost jouw deelname aan de Voetbalacademie € 100,-. Let op, tenue is verplicht!

SCHRIJF JE NU IN!

Inschrijfformulier Skills4Soccer

Cyclus mei 2018

Deelname Skills4Soccer is incl tenue. Heb je al een tenue van Talentencentrum Zuidwest Nederland? Dan kun je hier NEE invullen. Let op, tenue verplicht!

Een moment geduld aub.

Voetbal Academie

De Aleco Voetbal Academie is speciaal bedoeld voor jongens en meiden (7-17 jaar) die hun techniek, balbehandeling, spelinzicht, passeeracties en duelkracht willen verbeteren. In 10 weken tijd komen alle belangrijke onderwerpen aan bod!

In het nieuwe seizoen zal er weer een nieuwe reeks van de Voetbal Academie starten. Meer informatie volgt via deze website en Facebook.