Voetbal

Ben jij een fanatieke voetballer en wil je ook extra trainen? Dan zijn onze programma’s Voetbal Academie en Skills4Soccer echt iets voor jou! Het hele jaar door kun je bij ons terecht voor extra trainingen. Jongens en meiden in de leeftijd van 7-17 jaar die een betere voetballer willen worden, krijgen van ons TOPtrainingen op het gebied van:

  • individuele techniek en passeeracties
  • balbehandeling zoals passen, trappen en balaanname
  • spelinzicht
  • duelkracht en algemene kracht
  • startsnelheid, wendbaarheid en coördinatie

Alle trainingen worden verzorgd door professionals die op het hoogste niveau actief zijn (geweest) als speler en/of als trainer.

Deelname aan een reeks van 10 trainingen kost € 125,- en dit is inclusief een tenue van Talentencentrum Zuidwest Nederland (ter waarde van € 40,-). Heb je reeds een tenue in bezit, dan kost jouw deelname aan de Voetbalacademie of Skills4Soccer € 100,-. Let op, tenue is verplicht!

Voetbalacademie

Op zondag 30 september starten we met een nieuwe reeks trainingen binnen de Voetbalacademie. Iedere zondag wordt er getraind van 10:30 tot 11:45 uur. De laatste training is op zondag 2 december. Schrijf je snel in:

SCHRIJF JE NU IN!

Inschrijfformulier Voetbal Academie

Cyclus september 2018

Deelname Voetbalacademie is incl tenue. Heb je al een tenue van Talentencentrum Zuidwest Nederland? Dan kun je hier NEE invullen. Let op, tenue verplicht!

Een moment geduld aub.


Neem contact op voor meer informatie