Talentencentrum versterkt zich met top diëtiste!

Aleco Sport Visions Algemeen

Binnen het Talentencentrum Zuidwest Nederland vestigen zich steeds meer TOP zorgverleners.
Met sportdiëtist Vera Wisse wordt het sport paramedische team verder versterkt.

Vera is ruim 10 jaar werkzaam als sportdiëtist en runt een praktijk in Middelburg. Vera: “Na mijn opleiding tot diëtist heb ik een pre-master sports Nutrition gedaan via het IOC en vervolgens heb ik via de University of Stirling mijn Msc Sport Nutrition afgerond met een onderzoek naar voedingsgewoontes van jonge topsporters. Naast mijn werk als sportdiëtist ben ik ook docent aan hogeschool Fontys in Tilburg en geef ik regelmatig lezingen voor (sport)verenigingen.”

Vera, die zelf op nationaal niveau aan atletiek heeft gedaan, is vanuit haar passie voor voeding en sport samen met 2 andere sportdiëtisten aan de slag gegaan om een boek te schrijven. Een boek over sportvoeding. En met succes, want twee maanden geleden is hun boek verschenen: Eet als een atleet

We zijn blij met de versterking van Vera in het team. Alle specialisten hebben enorm veel affiniteit met Talentontwikkeling en Topsport. Met het Sportzorg-TCZWNL convenant zijn de aanwezige (top)sporters verzekerd van een uitermate goed netwerk van specialisten.