• Sportaanbod

 Aleco heeft een zeer uitgebreid sportaanbod voor vele doelgroepen. Van voetbaltraining tot bootcamp, van hockeytraining tot sportieve buitenschoolse opvang, van personal training tot boksen en nog veel meer! Wij hebben het hieronder voor je samengevat in 4 categorieën.
 
Voor alle trainingen geldt dat wij een combinatie hebben van TOPtrainers en TOPbegeleiding, in een ontspannen en laagdrempelige setting. Het beste van 2 werelden dus!

  • Breedtesportprogramma’s
  • Fitness & Training
  • Sportieve activiteiten 
  • Sportevenementen

Breedtesportprogramma’s

Jeugdige sporters kunnen bij ons extra trainen! Hockeyers, voetballers, rugbyers en boksers bieden wij extra sportspecifieke trainingen, naast de trainingen op de eigen club. Daarnaast is iedereen welkom om extra te trainen op kracht, snelheid en coördinatie! Dit doen we in onze zogenaamde Skills-programma’s als Skills4Soccer, Skills4Hockey en Skills4Rugby.Steeds meer jongens en meiden, dames en heren, ontdekken dat boksen een perfecte sport is om te werken aan je conditie, snelheid en kracht. Binnen de Aleco Boks Academie zetten wij de bokssport ook in om te werken aan bijvoorbeeld zelfvertrouwen, respect, beheersing en atletisch vermogen.

Lees meer

Ben jij een hockeyer (jongen/meisje) tussen de 7 en 17 jaar en wil je extra trainen om beter te worden in jouw favoriete sport hockey? Dan zijn onze programma’s Hockey Academie en Skills4Hockey echt iets voor jou!

Lees meer

Fanatieke rugbyers tussen de 7 en 17 jaar kunnen in ons trainingsprogramma Skills4Rugby trainen op passen, vangen, snelheid, kracht en coördinatie. Ideaal als je beter wilt worden!

Lees meer

Wil jij als voetballer de top halen? Dan zijn onze trainingen Voetbal Academie en Skills4Soccer iets voor jou! We trainen op passen, balaanname, techniek, passeeracties, startsnelheid en kracht. Zo maken we je beter en completer als voetballer!

Lees meerFitnessen bij Aleco betekent in een professionele sportomgeving werken aan je persoonlijke doelen. Wij onderscheiden ons van anderen omdat we voor iedereen een persoonlijk schema maken en altijd begeleiding bieden.

Lees meer

Steeds meer jongens en meiden, dames en heren, ontdekken dat boksen een perfecte sport is om te werken aan je conditie, snelheid en kracht. Binnen de Aleco Boks Academie zetten wij de bokssport ook in om te werken aan bijvoorbeeld zelfvertrouwen, respect, beheersing en atletisch vermogen.

Lees meer

Wil je 1 op 1 werken aan het bereiken van je persoonlijke doelstellingen? Onze TOPtrainers staan voor je klaar om aan de slag te gaan met het verbeteren van conditie en kracht. Personal Training is ook ideaal als je onder begeleiding wilt afvallen.

Lees meer

Zoek je persoonlijke begeleiding, maar wil je wel in groepsverband met anderen sporten? Dat kan in onze groepslessen, zoals Bootcamp Cross challenge en Move2Run. We hebben voor alle niveaus passende trainingen.

Lees meerFitness & Training

Ben je op zoek naar een professionele organisatie die op een verantwoorde en laagdrempelige wijze trainingen verzorgt, ongeacht je niveau en doelstellingen? Aleco biedt Personal Training, Small Group Training en Groepslessen voor de recreatieve sporter die wil profiteren van onze kennis, expertise en passie, maar wel in een ontspannen setting. Vraag nu een gratis proefles aan!

Gratis proeftrainingSportieve activiteiten

Sporten voor je plezier én om lekker gezond bezig te zijn, dat kan ook bij Aleco! Wij bieden leuke, gezellige en sportieve activiteiten zoals buitenschoolse sport via ons RAAK!-programma, sportieve kinderfeestjes en organiseren sportieve teamuitjes voor bedrijven en andere organisaties. Of wat te denken van een complete sportdag? Bij Aleco ben je op de juiste plaats!Op diverse basisscholen bieden wij via ons RAAK! programma leuke, uitdagende, sportieve én educatieve naschoolse activiteiten.

Lees meer

Een geheel verzorgd sportief kinderfeestje? Dat kan bij ons! Wij verzorgen kinderfeestjes voor kinderen tussen de 6 en de 14 jaar!

Lees meer

Aleco is specialist op het gebied van sportdagen: al vele jaren verzorgen wij uitdagende sportdagen voor scholen, bedrijven en andere organisaties.

Lees meer

Wil je het maximale uit je team halen? Of juist op een leuke en laagdrempelige manier met je collega’s bezig zijn in een sportieve setting? Kies dan voor Teambuilding door Aleco!

Lees meerSportevenementen

Wij organiseren gedurende het jaar verschillende soorten sportieve evenementen. Enkele voorbeelden zijn onze talentendagen voetbal, hockey, rugby en boksen. Of de Business Activiteitendag voor de leden van de Businessclub Talentencentrum Zuidwest Nederland. Liever plezier én afzien? Dan is misschien de Obstacle Run wel iets voor jou.