Roosendaals Europees Kampioene naar WK India

Aleco Sport Visions Boksen

Roosendaalse bokstopper Chelsey Heijnen is optimaal voorbereid voor het komende AIBA Youth Women’s World Championship. Van 19 tot 29 november zal in Gawahati India de wereldtop gaan bepalen wie zich in de klasse 64kg jeugd (t/m 18jr) de beste van de wereld mag gaan noemen.

De afgelopen 3 maanden heeft Chelsey zich goed kunnen voorbereiden op deze komende krachtmeting. Met dank aan de ondersteuning vanuit het Johan Cruyff College Roosendaal die het mogelijk hebben gemaakt om topsport met studie te combineren. Natuurlijk de technische/ medische staf van Aleco Sport Visions, Andre de Klerk, Gino de Klerk, Marc Scheepers, Michael Bolmers en fysiotherapeut Wesley van Beers eveneens bedankt voor de inspanningen.

Bondscoach NBB dames Abdul Fkiri heeft samen met André (Aleco Sport Visions) er alles aan gedaan om Chelsey optimaal voor te bereiden op de komende krachtmetingen met de gevestigde orde op mondiaal boksniveau.

Wedstrijden zijn live te volgen op livestream. Op onze Facebookpagina zullen we binnenkort de link met het programma online zetten.