RKSV Halsteren strijkt neer op Sportpark Vierhoeven

Aleco Sport Visions Voetbal

Afgelopen week heeft de regionale Hoofdklasser gebruik gemaakt van de trainingsfaciliteiten van Aleco Sport Visions. Voor Aleco Sport Visions een prima testcase voor wat betreft het voornemen om sportclubs meer te gaan faciliteren tijdens winterstop en zomer reces.

De essentie van het Talentencentrum Zuidwest Nederland is het optimaal faciliteren van topsporters en topsport organisaties. Met Aleco Sport Visions als een van de hoofdgebruikers van het Talentencentrum zijn bezoekers verzekerd van een toporganisatie, ondersteuning en begeleiding.

Ruud Pennings, hoofdtrainer RKSV Halsteren: “Super locatie, alle benodigde faciliteiten aanwezig. Daarnaast een uitstekende aanvullende begeleiding.”

Peter Pijpers, assistent trainer RKSV Halsteren: “Topsportlocatie met top ontvangst en organisatie. RKSV Halsteren zal zeker in de toekomst vaker gebruik gaan maken van deze locatie en dienstverlening.”

Marc Wildeman, teammanager RKSV Halsteren: “Fantastisch verblijf gehad, bedankt Aleco Sport Visions. Alles ademt topsport uit, tot de puntjes geregeld. Hoop snel weer eens te mogen beleven”.

Wesley van Beers, hoofd medische staf RKSV Halsteren: “Leuke inspirerende trainingsweek gehad op mijn eigen thuisbasis Sportpark Vierhoeven. Fantastisch om met zo’n ambitieuze groep te mogen werken. Deze voorbereiding draagt zeker bij aan een topseizoen in de hoofdklasse B, Succes mannen!”

Aleco Sport Visions wenst zowel de staf als de spelers van RKSV Halsteren alle sportieve hoogtepunten toe!