Regionale hockeyers actief de winterstop door bij Aleco

Aleco Sport Visions Hockey

Hockeyers op het hoogste niveau trainen veel op fysieke skills zoals kracht, snelheid en wendbaarheid. Deze trainingen worden ook dagelijks gegeven door Aleco aan jong hockeytalent uit Zuidwest Nederland. Zo profiteren ambitieuze hockeyers van de inzichten die ook gebruikt worden in de topsport!

High Perfomance Hockey Programme

Binnen ons High Performance Hockey Programme (HPHP) begeleiden wij hockeyers met trainingsprogramma’s op maat. We trainen je om sneller, sterker en behendiger te worden. Alles wat je nodig hebt om beter te worden!

Het HPHP is een combinatie van verschillende programma’s die gebruikt worden in de topsport en nationale talentontwikkelingsprojecten: het Athletic Skills Model, de Rehaboom, het LTAD-model en de BK-methode die in de atletiek veel wordt gebruikt. We hebben daar zelf hockeyvormen aan toegevoegd, zodat deelnemers de nieuwe skills ook direct leren toepassen in hockeyspecifieke situaties.

Meer informatie?

We hebben zowel programma’s voor individuen als voor teams. Wil jij in de winterstop doortrainen op hoog niveau? Neem dan contact op met Niek Schets via niek@aleco.nl. We maken dan een programma op maat voor je!