Prachtige Talentendag Voetbal achter de rug!

Aleco Sport Visions Voetbal

Talentendag Voetbal, hét evenement waar ieder jaar weer naar wordt uitgekeken door zowel deelnemers, scouts en natuurlijk Aleco Sport Visions als organisatie is weer een succes gebleken! Het aantal deelnemers, de complimenten van de scouts en het hoge niveau zijn hier het bewijs van.

 

De dag werd geopend door kersvers kampioen met Feyenoord Bart Nieuwkoop. Hij gaf de deelnemers de tip vooral veel plezier te hebben en er met elkaar een mooie dag van te maken. Hij heeft daarna langs de lijn nog verschillende tips gegeven en in de pauze kon iedereen zijn of haar certificaat laten onderteken en met Bart op de foto.

 

Na verschillende wedstrijdrondes werd de dag afgesloten met een prijsuitreiking voor “Grootste talent” in de verschillende leeftijdscategorieën. De vermoeide maar enthousiaste deelnemers moesten hier even op wachten maar dit bewijst ook des te meer hoe moeilijk het was voor de scouts om de winnaars te bepalen. Uiteindelijk gingen Niek de Beer (keepers), Remilio Sporkslede (2003-2004), Nezar Ahassad (2005-2006), Jersey Rodts (2007-2008) en Sami el Harchaoui (2009-2010) er met de prijs vandoor. Van harte gefeliciteerd!

 

Voor een impressie van de dag hieronder de link naar de foto’s. Aleco kijkt alweer uit naar volgend jaar, naar de Talentendag Voetbal op 1 mei 2018! Noteer deze alvast in je agenda.