• Partners

Talentontwikkeling is teamwork! Daarom werken wij in de voorbereiding en in de uitvoering van onze activiteiten samen met een groot aantal sterke partners:

OrthoMedic is onze partner op het gebied van fysiotherapie en revalidatie. Fysiotherapeut Ardin van Nijnatten staat dagelijks klaar voor diagnose en behandeling van blessures. Aarzel niet en kom langs op onze gratis inloopspreekuren (maandag t/m donderdag 18-20 uur, vrijdag 16-18 uur en zondag 9-11 uur) of neem rechtstreeks contact op via vierhoeven@orthomedic.com!

Voor onze onderwijstrajecten werken wij intensief samen met Be-Zonder, een organisatie gespecialiseerd in passende onderwijsoplossingen en ontwikkeling van jongeren. Scholen, particulieren én jeugdprofessionals zijn bij ons aan het juiste adres. Meer weten? Neem contact op met info@be-zonder.nl of stel je vraag direct aan ons.

Op het gebied van opleidingen werken we samen met MSP Opleidingen. Zij zijn een erkend opleider van diverse opleidingen en cursussen op het gebied van massage en gezondheid. Op sportpark Vierhoeven zal vanaf januari 2018 de opleiding Sportzorgmasseur worden gegeven. Meer weten? Kijk dan op www.mspopleidingen.nl.

Voor advies op het gebied van voetzorg werken wij samen met Van Mook Schoentechniek en Schoenmode. Met producten als (sport)steunzolen, aanpassingen aan (sport) schoenen en loopanalyse gaan zij het Talentencentrum versterken. Niels Kortsmit, bewegingstechnoloog en werkzaam als orthopedisch schoenmaker bij van Mook, heeft (op afspraak) elke donderdagavond een spreekuur van 16-19 uur. Meer weten? Neem contact op via 0165-550945 of stel je vraag direct aan ons.

Business partners

De vele uren werk die wij kunnen besteden aan het begeleiden van onze talenten (zowel op sportief als op sociaal-maatschappelijk gebied), is mede te danken aan onze Business partners die ons ondersteunen. Onze dank gaat dan ook uit naar de volgende partners: