• Over ons

Aleco Sport Visions is geboren vanuit de passie van Koen en André om sporters de beste training en begeleiding te bieden. Nog steeds streven wij dagelijks naar het leveren van topprestaties. Op sportief, sociaal maatschappelijk en op zakelijk gebied gaan wij voor goud!

De combinatie van de uiteenlopende activiteiten zorgt dat we op verschillende vlakken tegelijk moeten pieken, maar dat is in de topsport niet anders. Het motiveert ons dagelijks om het maximale uit onszelf te halen.

Het team van Aleco bestaat inmiddels uit een aantal vaste krachten, waaronder talentcoaches, docenten en toptrainers. Ook op het gebied van financiën & administratie, p.r. & communicatie en facilitaire zaken kunnen we rekenen op onze eigen toppers.

In de uitvoering werken wij daarnaast intensief samen met OrthoMedic en Be-Zonder. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat we op het vlak van sportmedische begeleiding en op het vlak van onderwijstrajecten een TOPteam hebben!


Ons TOPteam

André de Klerk
Eigenaar

    andre@aleco.nl
     0614198272

Michael Bolmers
Talentcoach

    michael@aleco.nl

Koen Konings
Eigenaar

    koen@aleco.nl
     0641639046

Ricardo van Rooy
Facilitair medewerker

    info@aleco.nl

Guy Gommeren
Talentcoach

    guy@aleco.nl

Wesley Voermans
Talentcoach

    wesley@aleco.nl

Niek Schets
Talentcoach

    niek@aleco.nl
     0623940778

Chelsey Heijnen
Talentcoach

    chelsey@aleco.nl

Dana Janssen
Marketing en Communicatie

    dana@aleco.nl

Bram Tak
Meet Your Talents

    meetyourtalents@aleco.nl

Onze locaties

Onze hoofdlocatie is Sportpark Vierhoeven in Roosendaal. Daarnaast zijn we werkzaam in geheel Zuidwest Nederland, met een bezoekadres in Terneuzen.

Locatie Roosendaal Locatie Terneuzen
 Nispenseweg 3 Vliegende Vaart 1
 4707 RA Roosendaal  4537 DH Terneuzen

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, deskundige trainers die de staf van onze verschillende (sport)afdelingen willen versterken. Ben jij op zoek naar een uitdaging en een kans jezelf te profileren als trainer op verschillende  vlakken? Lees dan onderstaande vacatures door!

De afdeling voetbal binnen Aleco Sport Visions biedt trainingen voor ieder niveau in de leeftijdscategorieën tussen 7 en 17 jaar bij de breedtesportprogramma’s Voetbal Academie en Skills4Soccer.

Wij vragen:

  • Goede eigen vaardigheid
  • Ervaring als (jeugd)trainer
  • Kindvriendelijke instelling
  • ALO/Sporthogeschool diploma of in opleiding dan wel een voetbal specifiek diploma TC III/TC II
  • Beschikbaar op woensdagavond (17:00 uur – 21.00 uur) en zondagochtend (09:00 uur tot 12:30 uur)

Belangstelling?

Ben jij de enthousiaste en betrokken trainer die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie op naar sollicitaties@aleco.nl of vul het sollicitatieformulier in.  Wij nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek.

De afdeling hockey binnen Aleco Sport Visions biedt trainingen voor enthousiaste hockey(st)ers van ieder niveau in de leeftijdscategorieën tussen 7 en 17 jaar. Technische trainingen en trainingen meer gericht op fysieke vaardigheden.

Wij vragen:

  • Goede eigen vaardigheid
  • Ervaring als (jeugd)trainer
  • Kindvriendelijke instelling
  • ALO/Sporthogeschool diploma of in opleiding dan wel een hockey specifiek diploma
  • Beschikbaar op zondagochtend (09:00 uur tot 12:30 uur)

Belangstelling?

Ben jij de enthousiaste en betrokken trainer die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie op naar sollicitaties@aleco.nl of vul het sollicitatieformulier in.  Wij nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek.

Allround fysieke trainer

Aleco groeit! Inmiddels weten vele sporters uit de regio Zuidwest Nederland ons te vinden voor revalidatietraining, krachttraining, looptraining en strength & conditioning. Maar ook onze groepslessen bootcamp, Move2Run, Cross Challenge en damesboksen zijn erg in trek.

Wij zoeken ter versterking van ons team per direct kandidaten voor de functie van Allround Fysieke Trainer. Je werkt met breedtesporters, sporttalenten en topsporters. Je maakt trainingsschema’s, denkt mee over revalidatieprotocollen en natuurlijk ben je vooral in de uitvoering werkzaam als TOPtrainer.

Ideale kandidaten hebben zelf een sportachtergrond, hebben een passie voor het werken met jeugdige sporters, halen het beste in mensen naar boven, weten verschillende doelgroepen te motiveren en voelen zich thuis in een omgeving waar professionaliteit, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid centraal staan.

Ben je geïnteresseerd? Kom dan zeker langs op Sportpark Vierhoeven voor een persoonlijke kennismaking en/of stuur je CV en motivatie naar sollicitaties@aleco.nl! Je kunt ook het sollicitatieformulier invullen.

Stageplaats

Aleco is een erkend stagebedrijf voor zowel sportopleidingen als ALO, Sporthogeschool, Sport & Bewegingseducatie en CIOS als voor maatschappelijk georiënteerde opleidingen als MWD, SPH en Pedagogiek.

Zoek jij een stageplaats waarbij je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen? Ben je bereid om ook in de avonduren en/of in de weekenden stage-uren te maken? Stuur dan je motivatie en CV naar sollicitaties@aleco.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Ook voor studenten in de richting Sportmarketing, Sportmanagement of vergelijkbare studies hebben wij regelmatig interessante stageopdrachten / afstudeeropdrachten.

Staan er voor jou geen passende vacatures bij? Dan kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Vul hiervoor het sollicitatieformulier in.