Maarten Boddaert 2e ambassadeur Talentencentrum Zuidwest Nederland!

Aleco Sport Visions Algemeen

11-02-2016

Na topturner Melvin Ornek hebben we voetbaltopper Maarten Boddaert toe mogen voegen aan onze lijst met sportieve ambassadeurs van Talentencentrum Zuidwest Nederland. Maarten reageerde enthousiast op de voordracht van de topsportcommissie om toe te treden als ambasadeur.

Diverse (oud)topsporters met hun roots in Zuidwest Nederland zijn bereid gevonden om ambassadeur van Talentencentrum Zuidwest Nederland te worden. De tweede topper in de reeks is Maarten Boddaert, een ambassadeur die door zijn prestaties uit het verleden een groot voorbeeld is voor de veelal nog jonge talenten uit Roosendaal en de wijde omgeving. Ook voor de talenten die hun dagelijkse training en begeleiding ondergaan bij Aleco Sport Visions.

Maarten speelde in de jeugd bij RBC en debuteerde in het 1e op 17 oktober 2008 in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Een seizoen later werd hij basisspeler en hij heeft tot en juni 2011 in totaal 72 wedstrijden gespeeld. Na het faillissement van RBC Roosendaal kwam Maarten zonder club te zitten. In augustus 2011 tekende hij een contract bij FC Den Bosch na een succesvolle stageperiode. In het seizoen 2013-2014 werd Maarten een vaste waarde bij die club. Opvallend was dat Maarten dat jaar voornamelijk als centrale verdediger speelde. Het seizoen 2014-2015 miste hij helaas grotendeels door een hardnekkige enkelblessure.

Maarten is binnen de muren van het Talentencentrum Zuidwest Nederland altijd actief geweest, als sporter en als voetbaltrainer en heeft keihard gewerkt in de aanloop naar zijn contract bij FC Den Bosch. Zijn tomeloze inzet is een voorbeeld voor velen van ons. Welkom als ambassadeur Maarten!