Hockey

Ben jij een fanatieke hockeyer en wil je ook op topniveau trainen? Dan zijn onze programma’s Hockey Academie en Skills4Hockey echt iets voor jou! Het hele jaar door kun je bij Aleco terecht voor extra trainingen. Jongens en meiden in de leeftijd van 7-17 jaar met passie voor hockey krijgen van ons TOPtrainingen op het gebied van:

  • individuele techniek
  • spelinzicht
  • duelkracht en algemene kracht
  • startsnelheid, wendbaarheid en coördinatie

Alle trainingen worden verzorgd door professionals die op het hoogste niveau actief zijn (geweest) als speler en/of als trainer. Elke deelnemer ontvangt op het einde van een cyclus een rapportje met daarin een individueel advies over je sterke punten en ontwikkelpunten. We beoordelen op hockeyspecifieke eigenschappen, maar ook op fysiek gebied. Daarom bieden wij iedere deelnemer de mogelijkheid om een Preventief Medisch Onderzoek te ondergaan bij een van onze fysio’s.

Wil je meer informatie over onze trainingen? Neem dan contact op met Niek Schets: niek@aleco.nl of 0623940778.

High Performance Hockey Programme

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een tophockey-speler/speelster? Dan is het High Performance Hockey Programme iets voor jou!

Word sterker, sneller, behendiger. Elke training weer voorzien van een uitdagend programma, met belangrijke items als; startsnelheid, kracht, wendbaarheid en coördinatie. Alles om een complete hockey atleet te worden.

De trainingen zijn al gestart, maar vraag nu een gratis proeftraining aan door hieronder op de button te klikken. Wil je meer informatie, stuur dan een email naar André de Klerk via andre@aleco.nl.

Gratis proeftraining


Hockey Academie

De Aleco Hockey Academie is speciaal bedoeld voor jongens en meiden (7-17 jaar) die hun techniek, balbehandeling, spelinzicht, passeeracties en duelkracht willen verbeteren. In 10 weken tijd komen alle belangrijke onderwerpen aan bod!

Binnenkort wordt bekend wanneer de eerstvolgende editie van de Hockey Academie gaat starten. 10 trainingen van 75 minuten voor slechts €85,-.Skills4Hockey

Skills4Hockey is bedoeld voor hockeyspelers/keepers (7-17 jaar) die hun looptechniek, coördinatie, algehele kracht, duelkracht en fysieke voorwaarden willen verbeteren. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan hockey technische onderdelen. In 10 trainingen word je een completere hockeyspeler!

De eerstvolgende editie van Skills4Hockey staat voor juni 2017 gepland. 10 trainingen van 75 minuten voor slechts €85,-. Inschrijving volgt in april/mei.