Excelsior F.C. Essen op bezoek bij Aleco Sport Visions voor voetbalclinic

Aleco Sport Visions Voetbal

Afgelopen donderdag heeft de U10 van Excelsior Essen een voetbalclinic gevolgd bij Aleco Sport Visions. De training stond in het teken van kennismaken met een nieuwe vorm van trainen. Hierbij zijn looptechniek, coördinatie, duelkracht en algehele kracht aan bod gekomen. Dit komt bij een clubtraining niet altijd aan bod, maar is zeker belangrijk voor de allround ontwikkeling van de speler.

Voetbalclinic

De fysieke onderdelen van de training gaan in combinatie met voetbaltechnische vormen. Hierdoor blijft het nog steeds een voetbaltraining. De spelers van de U10 zijn uitgedaagd met nieuwe vormen van bewegen en het ervaren van technische voetbalvormen. Tot slot werd de training afgesloten met een partijspel, waarbij de pass- en trapvormen en technische vormen terug komen in een wedstrijdvorm.

Het was een zeer fanatieke en enthousiaste groep!

Ook deelnemen?

Wil jij met jouw team ook een voetbalclinic? Neem dan contact op met Gino via gino@aleco.nl. Of schrijf jezelf direct in voor onze nieuwe editie Skills4Soccer. Kijk op onze site voor meer informatie en inschrijving: www.aleco.nl/voetbal