De toppers van ZEBRA breken door!

Aleco Sport Visions Algemeen

01-02-2016

Rugby ZeBra, het regionaal trainingscentrum in Zuidwest Nederland, levert in samenwerking met Talentencentrum Zuid-West Nederland weer twee topatleten af aan de Nederlandse Rugbybond. Esra van Ramele en Andress Verlaar timmeren hard aan de weg om door te breken op het hoogste niveau.

Kortgeleden heeft Esra de uitzonderlijke ‘’High Potential’’ status mogen ontvangen. Zij zal in de toekomst wekelijks naar Amsterdam afreizen om daar te trainen onder begeleiding van de specialisten van de rugbybond. Een geweldige prestatie!

Ook Andress heeft bijzonder nieuws ontvangen. Hij is toegelaten tot de Nationale selectie (U17) in Amsterdam en heeft zichzelf hiermee een kans op een mooie rugby carrière toegeëigend.

Beide atleten doen mee aan het Rugby Athletic Performance Program (RAPP) binnen het Talentencentrum Zuidwest Nederland: een uitgebreid programma waarin zowel gewerkt wordt aan rugby-specifieke vaardigheden, als aan de algehele kracht, coördinatie, snelheid, etc. Hun harde werk hierin heeft duidelijk tot een mooi resultaat geleid.

Wij feliciteren beide sporters met hun uitzonderlijke prestaties!

4. Afbeelding Andress

4. Afbeelding Esra