BSC en Aleco Sport Visions verlengen samenwerkingscontract voor het 4e jaar op rij!

enzo Algemeen, Voetbal

BSC en Aleco Sport Visions verlengen samenwerkingscontract voor het 4e jaar op rij! 

Ook in het seizoen 2013-2014 werken BSC en Aleco Sport Visions samen in de paramedische begeleiding van spelers van BSC. Beide partijen zijn uitermate tevreden over de afgelopen jaren en zien dan ook uit naar het komende voetbalseizoen.

De samenwerking is begonnen met het verzorgen van de 1e elftal spelers van BSC op trainings- en wedstrijdmomenten maar groeide al snel uit tot een totaal verenigingspakket. Alle leden van BSC, van de jongste kabouters tot het eerste elftal, kunnen rekenen op Aleco als betrouwbare partner op het gebied van het leveren van een sluitend medisch netwerk.

Veel jeugdspelers van BSC zijn het afgelopen jaar deelnemer geweest aan het Medisch Kids Sport Programma (MKSP), waar vooral hard gewerkt is aan alle fysieke en motorische aspecten die binnen het voetballen belangrijk zijn. Door een gedegen (para)medische screening door de Aleco Sport Visions therapeuten van Orthomedic kan vaak vroegtijdig worden waargenomen waar en door welke oorzaak een blessure bij de jeugdige voetballers kan ontstaan.

Ook in deze relatieve rustige voetbalperiode zijn spelers en speelsters van BSC iedere dag bij Aleco aanwezig om hun kwaliteiten als voetballer(ster) te verbeteren, om revalidatietrajecten af te ronden en om preventief aan slag te gaan om de kans van een (terugkerende) blessure te verminderen tijdens het komende seizoen.

Ook komend seizoen zijn spelers van BSC welkom op de sportspreekuren, bedoeld voor alle zaken die met blessures en prestatieverbetering te maken hebben. Sportspreekuren zijn bij Aleco op nagenoeg alle trainingsavonden vrij te gebruiken. Tijdens een sportspreekuur zijn er naast een fysiotherapeut van Orthomedic, altijd 2 sportverzorgers en 2 trainers aanwezig om sporters te ondersteunen bij aanvullende trainingen in de krachtruimte. Ook zijn 2 trainers aanwezig die de revalidatietrainingen op het kunstgras begeleiden. Een specialistisch team van minimaal 6 personen staat op nagenoeg iedere trainingsavond klaar om alle problemen van fysieke aard direct doeltreffend te behandelen en/of te trainen.

Dat het samenwerkingscontract wederom is verlengd, toont aan dat ook in deze economisch moeilijke tijd het BSC-bestuur haar verantwoordelijkheid pakt richting haar leden en het uitermate belangrijk vindt dat alle leden recht moeten hebben op een hoogwaardige behandeling van sportblessures. Het hele Aleco team wenst BSC veel succes gedurende het komende voetbalseizoen!