Boksen

Aleco is het regionaal trainingscentrum voor Zuid Nederland, erkend door de Nederlandse Boksbond. Onze gediplomeerde trainers zijn actief op nationaal niveau en hebben als bokser nationale en internationale ervaring. Wij bieden verschillende trainingsprogramma’s voor jeugd en jongeren die de Olympische sport Boksen onder de knie willen krijgen. Door te boksen word je sterker en het is een goede training voor evenwicht, coördinatie, reactievermogen, weerbaarheid en zelfvertrouwen. Wij bieden de volgende programma’s:

  • Kids Boksen: voor kinderen tussen de 7 en de 12 jaar die op een ontspannen en sportieve manier spelenderwijs willen leren boksen.
  • Junior Boksen: voor jongeren vanaf 12 jaar die in de eerste plaats via training beter willen leren boksen, en mogelijk later ook aan wedstrijden willen deelnemen.
  • Wedstrijd Boksen: boksers die ambities hebben om op niveau wedstrijden te boksen, kunnen bij ons rekenen op topbegeleiding van toptrainers. Nationale en internationale toppers als Chelsey Heijnen en Max van der Pas werken hier wekelijks meerdere trainingen af. Profiteer nu ook van de kennis en expertise van RTC Boksen Zuid Nederland.

Kom langs voor een gratis proeftraining!