• Voetbal

Ben jij een fanatieke voetballer en wil je ook op topniveau trainen? Dan zijn onze programma’s Voetbal Academie en Skills4Soccer echt iets voor jou!Het hele jaar door kun je bij ons terecht voor extra trainingen. Jongens en meiden in de leeftijd van 7-17 jaar die een betere voetballer willen worden, krijgen van ons TOPtrainingen op het gebied van:

  • individuele techniek en passeeracties
  • balbehandeling zoals passen, trappen en balaanname
  • spelinzicht
  • duelkracht en algemene kracht
  • startsnelheid, wendbaarheid en coördinatie

Alle trainingen worden verzorgd door professionals die op het hoog niveau actief zijn (geweest) als speler en/of als trainer. Elke deelnemer ontvangt van ons op het einde van een cyclus een rapportje met daarin een individueel advies over je sterke punten en ontwikkelpunten. We beoordelen op voetbalspecifieke eigenschappen, maar ook op fysiek gebied. Daarom bieden wij iedere deelnemer de mogelijkheid om een Preventief Medisch Onderzoek te ondergaan bij een van onze fysio’s.

Wil je meer informatie over onze trainingen? Neem dan contact op met Niek Schets via niek@aleco.nl of 0623940778.

Skills4Soccer

Skills4Soccer is bedoeld voor voetballers (7-17 jaar) die hun looptechniek, coördinatie, algehele kracht, duelkracht en fysieke voorwaarden willen verbeteren. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan voetbaltechnische onderdelen. In 10 trainingen word je een completere voetballer!

De eerstvolgende editie van Skills4Soccer start op 11 juni 2017. 10 trainingen van 75 minuten. Trainingmomenten zijn zondagochtend van 09:30 uur t/m 10:45 uur en woensdagavond van 18:00 uur t/m 19:15 uur . Let op, 2 keer per week dus!

Planning
Zondag 11 juni
Woensdag 14 juni
Zondag 18 juni
Woensdag 21 juni
Zondag 25 juni
Woensdag 28 juni
Zondag 2 juli
Woensdag 5 juli
Zondag 9 juli
Woensdag 12 juli

Deelname kost € 125,- en dit is inclusief een tenue van Talentencentrum Zuidwest Nederland (ter waarde van € 40,-). Heb je reeds een tenue in bezit, dan kost jouw deelname aan de Skills4Soccer+ € 100,-. Let op, tenue is verplicht!

SCHRIJF JE NU IN!

Inschrijfformulier Skills4Soccer

Cyclus juni 2017

Deelname Skills4Soccer+ is incl tenue. Heb je al een tenue van Talentencentrum Zuidwest Nederland? Dan kun je hier NEE invullen. Let op, tenue verplicht!

Een moment geduld aub.
Voetbal Academie

De Aleco Voetbal Academie is speciaal bedoeld voor jongens en meiden (7-17 jaar) die hun techniek, balbehandeling, spelinzicht, passeeracties en duelkracht willen verbeteren. In 10 weken tijd komen alle belangrijke onderwerpen aan bod!

Zodra we meer informatie hebben over een nieuwe editie van de Voetbal Academie zullen we dit hier plaatsen.